Full rulle i mitt liv nu!

WOW vad allt har rullat på! Körlektioner har gått super, skolan har varit jobbig och mycket men nu är jag steg närmre sommarlov, jag har varit på TV inspelning och träffat Måns Zelmerlöw – WOW! Ni får titta på tv idag och se om ni ser mig! 😀 Polhem vann årets upplaga av Lund Superbowl. Vi köttade mot SpyKa med otroliga 11-6! Im proud over you! Det var skitkul och sprang till bussen med sprucken hals, tills jag insåg att bussen går om en timme… Jag missade Blondinbella i Lund för att jag valde superbowl i stället! Solat, pluggat körteori, käkat glass. Jag har planerat och städat tills min fransyska kommer. Fått panik då vårt flygbolag till Rom gick i konkurs och vi förlorade våra bildetter, nu har vi fått nya men vi missar en dag i Rom, kul… Men bättre än ingen Romresa alls! Bilder på min full rulle vecka kommer, håll ut! 😀 

Mallis i Augusti, ser du så brun jag var?! :O 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>