Idag kommer fransmännen!

Nu har jag slitit med städningen hela veckan så att jag har glömt bort mitt plugg. PANIK! Jag börjar plugga en vecka innan ett prov för bästa resultat… Nu är det bara tre dagar kvar. Måste börja NU! Idag gäller plugg, städning och övnningskörning. Jag ska förbi Burlöv Center en sväng och sedan i kväll ställa mig på Lund C och ta emot Perrine som kommer från Frankrike och ska bo hos mig en vecka! Nervöst :S

Förrensten, såg ni mig på Tvn, Robins igår? Jag gjorde det! Kanske kan Prscr en bild från SVT play åt er? :p

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>