En underbar vecka!

20120513-183518.jpg

Här har ni mig och min fransyska Perrine som bodde hos mig denna veckan. Det var ett tårfyllt avsked på Lund C imorse och jag kommer verkligen att sakna henne och denna underbara vecka fylld med skola, skratt, shopping, utbyte av erfarenheter, fest på skolan, fest hos Linnea som var helt underbart galen, besök i Malmö, Lomma och Lund och mycket annat sjukt underbart. Jag har haft en helt underbar vecka och det är helt tomt här hemma. Det blev tårfyllt då man sa hejdå till sin Corres, nybliven pojk/flickvän, sitt span, nyblivna vänner. Hoppas att vi ses igen och behåller kontakten att jag kommer ner till Nevers igen eller att hon kommer hit i sommar. En av de bästa dagarna i mitt liv.

Det var också längesedan ni fick en dagens outfit så här har ni den; Klänning & kavaj – H&M, Converse, Dounut – Ur&Penn. Jag har namnsdag idag dessutom – Linnéa! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>