In Rome!

20120517-234518.jpg

20120517-234524.jpg
Efter mycket strul med försenade flyg, förlorad slot-tid, bagagestrul etc är vi nu framme i Rom! Vi mellanlandade i Zürich , staden där Blondinbella pluggar – riktigt fint, stad och sol i dalen och snötäckta berg i höjden. Där hade vi 4 timmar och göra något vettigt i. Jag hade mest en olidlig smärta i magen så jag var ganska jobbig! Gick sitta vid nödutgången till Rom, läskigt! Aldrig mer!
Imorgon ska vi till Vatikanstaten, shoppa och äta! Ska bli superfint väder! Nu är det sängen som gäller! Ps. Bor på 4stjärnigt mitt utanför spanska trappan, superfint!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>