Morgon i Rom

20120518-093506.jpg
Vaknade utsoven med Italiens sol som lyste igenom gardinen. På bilden ser ni innergården – där frukosten är! Idag ska vi till Vatikanen och tvingas ha på oss långa byxor och jacka då man inte får visa hud i den 25 gradiga värmen. Detta kan bli varmt…
Italienarna är inte så duktiga på engelska.
Taxichaufför 50+ ”were are you from” – med italiensk brytning
Vi: Sweden!
Jag: you know ABBA
Pappa: Zlatan
Chaffis😕
Pappa: Ibrahimovic
Chaffis: ”IIIBBBRRRAAAAHHH!!!”
Haha, de lever för sin fotboll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>