Bildbomb ROM

Två veckor sedan var jag i Rom, och jag har glömt visa er lite bilder. Ni som följer mig på Instagram (Annispanna) har sett lite bilder men här kommer en Bildbomb à la Rome!

Vi Bodde vid denna platsen, Place republique eller så…

St Petri Kyrkan
SUPERGOD MAT! Mat-Orgasm typ! Vi bodde på Domus Romana, 4 stjärnigt. Det var mysigt men rekommenderar det inte till ungdomar, 30 plusare kanske! Innergården! Som sagt, SUPERGOD MAT! Carbonara. Pizzeria Ricci Est, Est, Est, stammisstället. Roms äldsta Pizzeria
Fontana Di Trevi. Där Svenskan Anita Ekberg badade i filmen La Dolce Vita!Min Favorit, Gnottchi!Jag vid spanska trappan. Linne från HollisterEn mås som hade en show i fontänenI have a thing for vintage Vespas and Fiats! Some MovesVespa med extradäckVärldens godaste Calzone med massa MozarellaSista lunchen på Hard Rock cafe. Supergott!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>