Länkinlägg – Vi mot Storbloggarna!

Efter att jag skrev detta inlägg, då jag tycker storbloggarna är dåliga på att länka till bloggaren som tipsat, skickat in bilder etc ville jag sätta ner foten och markera att vi småbloggar ska banne mig få länkar! Jag lovade att dela ut länkar i ett inlägg till ALLA som kommenterade under lördagen och söndagen! Här kommer länklistan, klicka runt och njut av alla fina bloggar! Kanske hittar du en ny favorit? ;D

http://lnsjogren.blogg.se/ – En hästbloggare som höll med mig i det mesta och även hade egna åsikter inom samma ämne! 

http://paulineart.blogg.se/ – En bloggerska som bloggar om aitt vardagsliv med massa resor! 

http://momliving.blogg.se/ – Det var hon som fick mig att starta detta inlägget och debatten! En mamma blogg som även ger plats åt hennes egentid! :)

http://matildaholmstrom.se/ – En grym dressyrryttare. Hon kommenterar att hon håller med, hon poängterar att trots hon är ”en större hästblogg” är hon noga med att länka alla som bidrar med bilder, tips, kommentarer etc! 

http://kajsaochtuva.devote.se/ – Två hästbloggande tjejer! 

http://hoppgalnaste.blogg.se/ – En grym hästblogg skriven av två söta tjejer! Kolla in i veckan då mitt gästblogginlägg kommer upp! 

http://annasylves.blogg.se/ – Har en grym blogg och söt design! :)

http://saaandis.blogg.se/ – Tjej som rider och hoppar otroligt bra med fina ponnys, en vi kommer se mycket på tävlingsbanorna i framtiden tror jag!

http://mylifebyjessica.bloggplatsen.se/ – Har en underbart söt Haflinger! 

http://powerpony.blogg.se/ – Riktigt fin blogg och fin ponny! 

http://sommarkansla.blogg.se/ – En som bloggar om sitt tävlingsliv! 

http://adaras.se/ – Modetidning på nätet, rosa, tjejig och super! 😀

http://nellieberntsson.se/ – En otroligt ambitiös tjej! Ung, duktig på att rida och är redan känd i ung ålder bla Ponnyakuten. Bloggen speglar hennes liv med hästar, pojkvän, familj och läsare! 

http://justanothermortal.blogg.se/ – Tjej som tar jättefina bilder!

_______________________________________________

Så, det var alla som kommenterade under Lrdagen och söndagen. Som vi ser är det många som vill ha och behöver uppmärksamhet. Kanske ska jag göra detta igen? 

Kram på er ♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>