LOL – Gå och se den nu!

Detta var en av de bättre filmerna jag sätt på länge! Filme hade allt, humor, drama, romantik, kärlek, kyssar, facebook, pinsamma tonårssaker, sådant man känner igen sig i och sist men inte minst – Snygga killar! ;D Nej men den var superbra och både Miley Cirus och Demi Moore var superbra i rollerna! Jag tycker att du ska gå och se den imorgon! Och du, är du under 11 ska du nog stanna hemma… Filmen var barntillåten men jag tvivlar på om jag tycker den är det… Saker som knark, tonårsproblem, sex, fester och alkohol ska man inte se när man är ”barn”.

♥♥♥♥♥ – Fem av Fem Hjärtan får filmen!

_____________________

Hade en superbra kväll med syrran, nu är jag beredd att släppa henne! ♥

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “LOL – Gå och se den nu!

    • Hej! Tackar! Nej, jag vill ha! Rider å ridskola men har hyrt häst, skötponny och medryttarhästar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>