Helvetes. Jävla. Skit. Dag.

I dag har varit en jävla dag. Mitt jobb är inte kul alltså, på sex timmars arbetstid jobbar jag tot 2 timmar, resten sitter jag bara av pga att de inte har tillräckligt med arbetssysslor till mig utan vårdutbildning. Det känns som jag blir frisläppt från fängelset varje gång jag slutar. Haleluhja! 

Som grädde på moset bestämde jag mig för att åka till Nova och ”shoppa” under REAn. Jag hittade mycket fint men jag har blivit duktig på att inte köpa allt jag vill ha utan i stället spara! När jag väl bestämde mig för att köpa de byxor jag lagt undan på Cubus och skulle betala fungerade inte mitt kort. Så typiskt, inte ens i uttagningsautomaten! Är det nu för att jag blivit 18 som jag måste söka om mitt Maestro? I så fall, varför har jag inte fått information från banken om det? Tänk om jag hade varit utomlands och detta skett, strandsatt! När jag skulle ringa banken hade de hunnit stänga, great. Vem stänger klockan 13.00 på en vardag?!!!

Nu lämnar vi de tråkiga tankarna och går till de ljusa. Nu ska vi snart äta gott grillat, syrrans sista kväll i Sverige på tre veckor! Kommer sakna my baby sister♥. Duktiga som vi är sätter vi också upp poolen just nu! Svalkande dopp i morgon – Check! 

Har din dag varit lika hemsk?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>