Har haft mycket att stå i.

Heeejjjj Igeeeennn! Jag är hemskt ledsen att det inte blev uppdatering när jag looovade er att jag skulle uppdatera, men pressen blev för stor och jag ville bara vara en vanlig ungdom med sommarlov! Men nu lovar jag inget, utan allt sker på mina egna villkor! Jag uppdaterar när jag vill och på mina villkor, hur mycket jag vill! Deal? Körkortet är nära nu så denna veckan blir det på mina villkor och sedan ska vi till Smålandsskogana och dä är det inte så bra internetuppkoppling. Ok? 

Puss på er, jag har saknat er <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>