Maybelline Fit Me Stick

Fit-Me-Stick-Natural-Beige

 

 

(Photo:Maybelline)

Jag tror denna nyhet inte längre är en nyhet för många av er. Detta är foundation på ett ”stick”, nästan som ett läppstift! När jag ser sminknyheter blir jag inte jätteintresserad, jag är nöjd med det jag använder och för mig är smink och alla produkter – vad som ska användas när nästan som kinesiskan för mig. Lite beror det på att jag har känslig hud som är känslig mot förändringar och för mycket smink på huden. Men när jag gick in på Andreas blogg, där hon skriver om produkten blev jag intresserad. Jag använder foundation på burk från Maybelline, Dream Matte Mousse tror jag den heter. Jag är nöjd med den men den saknar det där lilla extra, så såg jag detta stick och blev typ kär på direkten.

Jag hoppade in i bilen och körde till närmsta H&M för de hade ett erbjudande, den skulle kosta 89kr istället för 149kr. Jag stod och valde en färg som passade min hudfärg och sedan ballade jag ur, jag fegade ut och visste inte om jag ”vågade” köpa den än. På senaste tiden har jag blivit väldigt ekonomisk och vill hålla i pengarna. Jag vågade inte köpa om det var rätt för mig – man kanske borde satsa på ett ”dyrare” märke som Clinique, Dior, YSL eller vad tycker du?

Därför frågar jag er läsare – Har ni provat FIT ME STCIK? Vad tyckte du? Ska jag investera mig i ett? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>