Livet som bildvikarie.

20130924-234344.jpg

Sitter uppe förbi läggdags och försöker förbereda en uppgift till femmorna jag ska undervisa i bild imorgon. Extraknäcker som vikarie och imorgon har jag tufft schema med fem lektioner(!!).
Vad tror ni om denna uppgiften till årskurs fem? ”Min höst” – rita höstmotiv och något du förknippar hösten med! Jag ritade häst(dock inte färdiggjord!) för att jag tycker det blir mysigare i stallet på hösten! Min favoritårstid med häst!
Vad tror du, hiss eller diss för eleverna?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>