Hollyford Boy.

Hollyford

♥ Hollyford Boy ♥

Ingen kan ersätta min gamla ponny Nature Boy. Men du är ruggigt nära Hollyford Boy. Ni ser lika ut, ni luktar samma trygga doft, ni båda heter Boy och ni båda får mig att känna något extra när jag ser er, något som får mig att längta – Hollyford livar upp önskan om en älklingshäst igen. Idag var det första gången på fyra år(!!) som jag ”vågade” pussa på en häst igen, ”vågade” kalla en häst ”älskling” igen. Det helt enkelt inte kännts så rätt med en annan häst sedan Nature Boy försvann ur mitt liv förrens nu med Hollyford.

Jag tror jag hittat min nya häst. Om jag ändå hade pengar! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hollyford Boy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>