Den som sa att hästar är för mesar…

…har aldrig blivit sparkad av en häst(och då inte av den lilla storleken), bita ihop och rida vidare!

Yes thats right, jag har idag blivit sparkad. Av en bjässe till häst. Jag åkte idag iväg till min medryttarhäst Polett och såg fram emot en härlig utsträckande galopp på galoppbanan. Jag och ägaren fattar galopp, sedan rider jag upp bredvid henne och sin häst så vi kan galoppera bredvid varandra. Hennes stora häst gör då ett glädjeskutt och gör en ko-spark, dvs slår ut bakhovarna till vänster och där sitter jag på lilla Polett. Jag ser en hov komma mot mig och känner en spark på mitt knä. Fan den jäveln träffar mitt knä med järnsko och hela paketet. Jag bryter av och det enda jag får fram är ”hon träffa mig, hon träffa mig”. Det blev fem galoppsprång och sedan skritt hela vägen hem igen eftersom jag hade så jävla ont!

Sitter här i soffan nu med ett uppsvullet knä, ett sår och ett rejält blåmärke format efter en hästsko. Får bli boxvila för mig i helgen. Ska bli skönt faktiskt!

Har också fått reda på att Polettan ska flytta till nytt stall i november, det jag jublar över är att hon nu kommer stå fem minuter från mitt hus MED CYKEL(!!) istället för 20 minuter med bil! Kan inte bli lyckligare! 😀 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Den som sa att hästar är för mesar…

    • Åh tack snälla du! Ja det hoppas jag också, inte kul att halta runt!
      Ja det tyckte jag också – för mycket hästtokig? xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>