Gråter av smärta och förlorade minnen.

20130928-171400.jpg
Ligger i sängen och gråter över att det blev som det blev, att jag aldrig fick chansen att gallopera på världens mest underbaraste galoppsträcka när jag borde gråta över min enorma smärta. Det kommer ju fler tillfällen att gallopera på – men minnet jag skulle få av en lång härlig galopp i helt vindstilla, härlig höstsol och ett vackert skånelandsskap känns som en större förlust och gör mer ont än min existerande smärta. Det tillfället skulle jag bara få uppleva en gång i mitt liv, och det sabbades. Känns fördjävligt!

Vill mest av allt åka tillbaka och krama om min Polett nu <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>