Header problems.

Jag har försökt fundera ut hela veckan hur jag vill ha min header… Men jag har inga idéer. Jag gillar det stilrena och gillar mina gamla headers men känner att jag vill ha en förnyelse. Så jag tänkte att Ni läsare skulle få bestämma! Kommentera vilken du tycker är bäst!

I Have a big header-problem. I don’t know which one to use! Can you help me? Vote by comment on your favourite! 

1.

flowerheader.jpg2.

Header.jpg3.

flowerheadertext.jpg4.

header3.jpg

 

Please help me!

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>