Single and ready to mingle.

AnnalindaSaknar min Lindis som jobbat i Tyskland hela sommaren och ska göra det en månad till. Har inte träffat henne sedan studenten i Juni och hon är en av mina närmsta vänner så det känns otroligt tufft! Den andra november anländer hon till svensk mark och då ska vi ut och träffa nytt folk på klubbarna i Malmö och stöta på snygga killar. Two girls, single and ready to mingle! 😉

(Bilden är fyra år gammal men den är otroligt fin på mig vill vänster och Linda till höger)

Miss you Darling ♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>