Sommarklänning på hösten?

flowerdress

Vad jag kommer sakna med att sommaren försvinner: kunna bära alla mina somriga, blommiga klänningar. Jag älskar söta klänningar som är antingen rosa, puderrosa eller blommiga. Har använt dem alldeles för lite i sommar och känner redan nu ett sug efter att få använda de igen. Speciellt en klänning jag fick av familjen efter deras Spanien-resa, den hann jag bara använda en gång innan kylan kom på besök, sedan en helvit, yppig och söt klänning, köpt i Prag och som var eventuell Studentklänning – där hänger till och med prislappen kvar på den! Så synd att de bara hänger och dammar under hösten-vintern.

Någon som har tips på hur man kan matcha sina somriga klänningar på hösten och vintern? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>