Hästerbjudande.

Åhhhh, fick nyss ett svinbra erbjudande. Det skulle innebära att jag kommer bli med häst, eller närmre foderhäst. Det är ett superbra erbjudande för jag känner hästen, stallet ligger supernära, kostnaden är ganska låg och en suverän chans för mig att utvecklas som ryttare och komma ut på tävlingsbanorna. Det kommer också innebära att denna blogg kommer blomstra av inlägg för er hästtokiga! 

Problemet är pengarna. Det jag tjänar med vikariatlönen är precis det de skulle kosta för mig varje månad med hästen. Jag jobbar för att kunna åka utomlands och ha råd med en utbildning. Det var lixom aldrig tänkt att det skulle komma in en häst. Och nu är jag så ”vuxen” att jag vill kontrollera mina utgifter själv. Det är så tråkigt att pengar måste förstöra för allt hela tiden men åh, detta händer verkligen. Jag, Anna, kan bli hästägare. Can’t believe what I am saying!!! =D Jag måste såklart höra med familjen om de kan bidra med några hundralappar….

Vad tycker du, ska jag ta vara på denna enorma chansen??? 

20121002-091629.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Hästerbjudande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>