Sugen på Bloppis?

IMG_4821

Det som kan bli Vi <3

Jag har funderat, och det är klart att jag ska försöka ta chansen om att bli med häst. Det kommer förmodligen aldrig en såhär bra chans. Mamma är mot det men jag har pappa på min sida, och han har pengarna 😉 

Jag vill bidra till MIN HÄST så mycket som möjligt. Så jag måste på ett och annat sätt få ut pengar. Jag har ganska mycket kläder, ridkläder och hästprylar i gömmorna. Mycket finns det nog värde i, jag ska nog kunna skrapa fram en tusenlapp i alla fall! Sedan ska jag köpa Triss imorgon! 😉 

Är ni intresserade av en bloppis? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>