För bra för att vara sant.

Allt är bekräftat och accepterat. Den 1 November flyttar Polett in i ett stall i närheten och hon blir då ”min”! Hästerbjudandet jag pratade om i gårdagens inlägg är nu sanning. Jag såg över min ekonomi. Insåg att jag har råd med både häst och sparande. Vissa veckor kommer jag inte kunna spara lika mycket pga hovslagare, tävlingar, träningar etc men då får jag spara mer de månader jag har råd. Pappa kommer kunna ge ut lån om det krisar sig någon månad och det känns så skönt att han står helt bakom mig i detta beslutet. Han var nästan mer taggad på det än vad jag var!

Det är så att min medryttarhäst ska ni bli min foderhäst. Jag har fått ett bra pris med bra förmåner men det är inget jag vill dela med mig av utan står mellan min och ägarens familjer. Jag kommer ha henne som min egna, ha ansvar och få lov att komma ut och tävla lite lätt! Perfekt för mig då jag sagt att detta året ska jag satsa på hästarna när jag inte har skolan!

Polett kommer stå fem minuter med cykel från mitt hem istället för 20 minuter med bil som hon gjorde innan och det är en stor fördel för mig!

Detta kommer då bli mer en hästblogg, men ingen renodlad som Tyras men lite mer åt Linns håll. Häst blandat med vardag, det tror jag kommer bli super! 

Så runt den 1 november kommer bloggen få sig en omvandling och då kommer Polett bli huvudperson tillsammans med mig i denna bloggen, dels för att ni ska kunna följa oss men främst för att själv kunna se utveckling och utvärdera!

Jag berättar mer om Polett när allt närmar sig!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “För bra för att vara sant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>