Kvällsmysbloggning.

20131006-190056.jpgTror att jag nyss uppfann ett nytt ord där va…? ”Kvällsmysbloggning”. Men det är precis det jag håller på med nu. Har släkt ner mitt rum, tänt nya värmeljuset som luktar underbar vaniljglass(!!) från IKEA som jag köpte igår samtidigt som jag lyssnar på min favoritartist Miss Li‘s alla underbara låtar och texter, bloggar och surfar runt på online-hästbutiker och längtar efter hästen. Jisses vad jag älskar söndagar när de är såhär mysiga! Det är såhär höstdagar ska vara!

♥ Vad brukar du göra på söndagar? ♥

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>