Nytt till hästen.

20131006-141536.jpg

20131006-141549.jpg

(bilden gör inte färgerna rättvisa…)

Något jag älskar att köpa till våra stora fyrbenta djur är schabrak. Det piggar upp helhetsintrycket enormt och är lätt att matcha till med bara ett par ridbyxor. Polett ska bara ha fina, hela och rena schabrak i framtiden. För mig är schabrak inget slit och släng utan de ska man vara rädda om och tvätta efter två-tre användningar!

Dessa två schabrak fick följa med mig hem från Hööks i fredags. Det ljusa mönstrade har jag sett tidigare och tyckt varit såå snyggt, men jag har inte haft någon häst att köpa det till så jag har avstått. Men nu har jag ju snart häst så då fick det följa med hem. Det finns i olika färger på banden runt kanten så jag tog det som motsvarar hennes färg – gulbrun! Ordpris är 99 kronor men nu var det kampanj så det kostade bara 49 kronor!!!!! Riktigt pangpris tycker jag så jag köpte även med mig ett annat brunt schabrak med rosa kant. Ston ska ju ha något i rosa, och vi ska bli ett riktigt ”Girlpower team” Polett och jag!

Tro det eller ej, men 49 :- stycket på Hööks (ordinariepris 99kr). Märke: Showmaster. Två schabrak till priset av ett är ju inte fel?!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Nytt till hästen.

  1. Hej kätte fin blogg du har kicka gärna in på min blogg och säg gärna vad du tycker om min blogg och om du vill får då jätte gärna fortsätta läsa min blogg :) Kram!:)

  2. Åh, det understa schabraket var riktigt snyggt! Låg dessa i fyndkorg? Har nämligen inte sett det mönstrade här i Kristianstad eller i deras webbshop :(

    • Åh ja det är galet snyggt! Sticker ut men är ändå diskret och stilrent! Alltså jag har bara sett det i Nova Lund butiken, det finns inte alls på hemsidan, har letat där för att hitta till er läsare! Men i Lund fanns det i en stor trälåda med massor andra schabrak. Du får fråga! Artikelrummet på varan är 400100-90-00014
      Hoppas du hittar det! Kram :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>