Prisutdelare EM.

Visste du att det var jag som var prisutdelare under EM i Fälttävlan i Malmö detta året? Jag delade ut bromslagsmedaljerna och kristallglasskålarna till alla individuella och lagmedaljörer och var därför med i direktsänd TV som sändes över större delar av Europa i bland annat SVT, EBU, CNN!

En av de största händelserna i mitt liv då jag fick små ”chitt-chatts” med de olika medaljörerna när de stod på pallen! Som jag rös när jag fick stå nere på manegen under ärevarvet när Sverige galopperade iväg. 

prisutdelningen

Här är vi prisutdelare(jag andra till vänster) inklusive representant Lucia från HSBC till höger om mig och Nathalie, representant från FEI längst till höger!

Här är klipp från prisutdelningen: http://www.svtplay.se/video/1407633/ridsport-em-falttavlan

(Spola fram till 1:32:00 så får ni se mig! 😉 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Prisutdelare EM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>