Ebba och Linn.

20131007-091121.jpgBörjar denna underbara dag med mammas underbara egenbakade bröd, kaffe, kollar igenom nattens blogghändelser och lyssnar på Ebba och Linns nya podcastavsnitt ”Sviken”. Deras podcast är min favorit verkligen. Jag lyssnar på mångas men deras är privat på ett annat plan, har samma värderingar som mig och så är det ju den enda ”riktiga” podcast med ryttare. Detta avsnittet berör och stärker mig enormt då ämnet är ganska aktuellt för mig. Det enda ”negativa” kan vara att de har väldigt lika röst så ibland vet man inte vem som pratar…

Snart ska jag se ett avsnitt ”Lipstick Jungle” och sedan ska jag in till stan och söka jobb, måste ha ett fast om jag ska ha råd med min häst!

♥ Hur startade du denna morgon? ♥

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ebba och Linn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>