Ryttare på stan.

20131007-172426.jpg

Idag gav jag mig ut på stan, närmre bestämt till Nova Lund och Burlöv Center för att försöka dela ut några CVn. Trots att jag åkte runt till två olika köpcenter med MASSOR av butiker lämnade jag bara in ett CV, och där kändes det inte alls aktuellt för jobb. Att gå runt till butiker är världens sämsta sätt att söka jobb. Har lämnat in närmre 50 CVn på detta sätt och ingen har hört av sig. Sänker ens självförtroende enormt. Någon som vet med sig att deras arbetsplats behöver förstärkning? Jag tog också en tur in på Hööks för att köpa ridbyxor men känner att jag inte har råd än…

Idag klädde jag mig lite i hästväg. Höga svarta stövlar som påminner om ridstövlar, svarta jeans, vit topp från Bondelid, min ”snygg-väska” från Gina Tricot och en scarf med stigbyglar och bett som motiv från MQ. Snyggt, stilrent och hästvibbar. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>