Smart Schabrakförvaring.

I veckan läste jag Dressyrmupparnas blogg där Ingrid tipsade om en förvaringspåse som finns på IKEA. Den var i perfekt storlek för hennes schabrak att rymas i påsen. Jag blev intresserad och styrde bilen mot IKEA för att inhandla en. Ingrid gissade på att åtta stycken skulle få plats och det tror jag också på! Storleken är perfekt för schabrak i storleken full men också passande för täcken, transportskydd, och annat som kan behövas förvaras undan. Det smarta med påsen är att den är genomskinlig så trots att påsen är försluten kan man se vad som finns i! Inte så snygg förvaring kanske och den är ganska otymplig och tar stor plats. Men man får hela och rena schabak! 

Förvaringspåse DIMPA, IKEA 49 kronor! 

20131006-210950.jpg20131006-210437.jpg20131006-210409.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Smart Schabrakförvaring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>