Flygbiljetter & Idol.

20131008-173452.jpg
Sitter ner och dricker pappas nybryggda cappuccino och fransk kaka efter en omtumlande dag. Idag var jag hos läkaren med mitt knä. Han böjde, knäckte, lyfte och höll på. Skrek inte av smärta utan för att det kändes så läskigt. Han bokstavligen lyfte min knäskål med fingrarna, fy gjorde mer ont när jag gick ut från vårdcentralen än när jag gick in. Inget är brutet eller sprucket vilket är bra. Men det kommer ta tid att läka helt. Hästskador är Inget att leka med… Om en till två månader kommer svullnaden lägga sig och känseln i knät kommer nog aldrig komma tillbaka! Det oroar jag mig mest för… Jaja, det är skador man får räkna med när man har häst eller vad säger ni? 

Jag har haft kontakt med Idolgänget hela dagen och nu är flygbiljetter bokade och betalade! Vi lyfter från Malmö på fredag och kommer hem på söndag! Boende är fixat på Lidingö hos min faster. En weekend i huvudstaden med min underbara syster, såklart följer datorn med och tid för bloggning!

Har jag någon läsare uppe i Stockholm?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>