(Re)volt.

Revoltlogo

Igår så hade SVT premiär av en ny webbserie, Revolt. Nytt avsnitt kommer varje måndag 16.00. Jag har nu sett första avsnittet och trots att den kändes mycket ”b:ig” så tycker jag det är kul att ridsporten får mer och mer plats så jag kommer absolut följa serien! Vad tyckte du om avsnittet? 

Har du inte sett första avsnittet än? Länk här: http://www.svt.se/revolt/se-program/del-1-1231?autostart=true

revolt

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “(Re)volt.

  1. Har bara sett trailern på Youtube, dock tycker jag att det känns lite väl överdrivet på något sätt. Sedan kan jag inte se avsnitten på SVT play, för att endast dom i Sverige kan se ._.

    • Det tycker jag med, men jag tycker det är kul med allt som har med hästar att göra!
      Synd att du inte bor i Sverige!
      Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>