Tråkiga täcksäsongen.

012

KyTop och Oboy har roligt i hagen…

Det tråkiga med täcksäsongen är att hästarna äntligen kan retas på bättre sätt med varandra och hittar något att bita, dra och slita i. Åh blir så trött på att köpa nya täcken, och när man köpt nytt går de sönder igen. Stora och tråkiga utgifter. Men vill ju inte köpa ”fina” täcken för att de kommer ändå gå sönder!

Hur gör ni för att undvika hästar som biter och sliter i täcken? Behöver alla tips jag kan få! ♥

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tråkiga täcksäsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>