Morgon hos Veterinären.

20131009-090243.jpg

Började morgonen med en tur till veterinären med Sigge. Det var bara ett återbesök, Sigge har ett så kallat ”Cherry Eye” som måste behandlas och nu var vi på återbesök. Allt ser bra ut men vi ska komma tillbaka en gång till och förmodligen göra en CT röntgen! Jag fixade mig i morse på 30 minuter för jag var såååå trött. Har drömt konstigt hela natten så behövde verkligen sova ut! 

Nu är vi hemma igen, jag dricker kaffe för att få tillbaka energin, kollar bloggar och lyssnar på Economistas podcast, jag ställde en fråga inför detta avsnittet så jag väntar på att få det besvarat!

Idag ska jag packa och tvätta för att vara förberedd på helgens Stockholmsresa med Idol!

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Morgon hos Veterinären.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>