Packar för fullt.

Åker som ni vet upp till Stockholm på fredag för att se Idol, vann ju biljetter i måndags! Nu är jag i full gång med att packa – men har riktig klädpanik, hur är vädret i Stockholm? Hur ”fin” ska man vara? Ska man klä sig varmt eller snyggt? Hatar att packa i god tid före, så många frågor som kommer fram då… Samtidigt jag packar så dricker jag Chai Te som jag köpte på Coop igår, gjorde helt fel igår och smakade skitäckligt – idag är det supergott eftersom jag missade att följa instruktionerna igår! Jag har Spotify på högsta volym samtidigt som Grey’s Anatomy är på i bakgrunden och beundrar Sigge som snarkar gott i min säng. Mästare på multitasking var det va? Dagens ungdom? 😉 

Har blivit inringd på jobb imorgon, kändes att det behövdes! Räknade ihop min lön och de timmar jag jobbat än sålänge i oktober så har jag råd att själv betala stallhyran för december – känns underbart att kunna försörja sin häst själv också, bara 25 dagar kvar tills hon kommer! 

Bild0470

Betalar ni stallhyran själv eller gör era föräldrar det? ♥

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Packar för fullt.

    • Där ser man! Jag vill betala min stallhyra för då känns det mer som ”min” häst. Jobba för glädjen lix! 😉
      Åh ska bli så roligt ja!
      kram på dig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>