Gråta på hästryggen?

20131010-143026.jpg

Då var det jobbdag idag! Ställa klockan på 06.00 och cykla iväg till skolan för dagen. Idag jobbade jag i en lågstadieklass och de var verkligen huuuuur gulliga som helst – tror en kille fick en liten crush på mig…! 😉 Jag tycker om att på kafferasten samtala med de äldre lärarna. De har varit med om sååå mycket i sitt liv, har träffat extremt många föräldrar, lärare, elever, syskon. Man har verkligen mycket att lära av de – wow! 

Jobbdagen var inte så lång idag, så jag stack hem och åt lunch. Gjorde riktigt goda pannkakor på Kvarg, ägg och honung (faktiskt riktigt gott, vill ni ha recept?) och drack Chai – åååh så gott det är!! 

Nu står turbo-packning på schemat för om några få timmar beger jag mig till ridlektion, hoppas mitt knä känns mycket bättre idag. Bröt ju nästan ihop på hästen igår av smärta, FY FAN!

Har du någon gång börjat gråta på hästryggen? ♥

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Gråta på hästryggen?

  1. Oj, jag har nog börjat gråta fler gånger än vad jag kan minnas..! Delvis av ilska för att man har ridit envisa ponnyer som inte lyssnar haha…

    • Haha, ja det känner man ju igen! Tänk vad mycket vi gått igenom egentligen för alla envisheter våra ponnyer tvingar oss att gå igenom. Man startar med de värsta först. Men what doesnt kill you makes you stronger! 😉 Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>