Stockholmstips.

20120427-152120.jpgImorgon går planet mot Stockholm där jag och syster ska spendera en Weekend. På fredagen ska vi ju gå och se idol, men det skulle uppskattas med lite tips på vad man kan göra under lördagen och bitar av söndagen. Vi är Stockholmsvana då vi är därifrån och är där uppe regelbundet varje år. Men det skulle vara kul att prova på något nytt! Så jag frågar er läsare vilka är ganska många! Vad ska man se och göra? Tips på bra butiker? 

Vi brukar vandra runt vår vanliga runda i stan – Stureplan, Sturegallerian, Biblioteksgatan, Kungsgatan, Hötorget, Plattan, Drottningdagan, Gallerian, Rosendal, Lidingö Centrum och så vidare. Men det skulle vara kul att besöka nya butiker och nya ställen. Finns det ett bra cafe jag inte besökt? Nyöppnad butik? Häststportbutiker? Har jag missat ett område värt att se?

Denna gången vill jag uppleva nya saker, so hit me with your best shot! Vi kommer bo på Lidingö så det ska vara relativt ”lätt” att ta sig med Tunnelbanan från Ropsten!

Tipsa mig om saker att se och göra i Stockholm! – Har jag några läsare i Stockholm?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Stockholmstips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>