Mot Stockholm och Idol.

fly

Nu är väskan packad och snart går bilen mot flygplatsen! Det är Stockholm och Idol som gäller i helgen! Bloggen kommer ligga lite lågt med endast få uppdateringar, jag föreslår att ni följer mig på Instagram : Annispanna för bästa uppdateringen från studion, Idol och shoppingen!

Kram på er ♥

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Mot Stockholm och Idol.

 1. Va glad jag blev när jag läste din kommentar och det sista jag vill göra är ju att göra min läsare besvikna så nu har jag gjort ett frågeinlägg så ställ allt du undrar över <3 Hoppas du fortsätter att följa mig och tveka inte att ge mig mer kritik <3 Hoppas du hade en underbar helg i staden och att Idol blev en upplevelse!! <3
  *kramar*

  • Åh vad glad JAG blir när du säger så! Klart att jag kikar in på direkten!!
   Åh ja det hade jag verkligen!
   Kramkram! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>