Det här är jag.

Thats me

Jag heter Anna, bor i Lomma som ligger mellan Malmö och Lund nere i Skåne. Jag är 19 år och bor i en stor villa tillsammans med min familj och vår hund. Sommaren 2013 tog jag studenten från Polhemskolan och ska nu ta ett år av studier för att hitta migsjälv, försöka finna vad jag vill göra ”när jag blir stor” och bara ta det lugnt. Tanken är att jag ska jobba hitta mig ett heltidsjobb men under tiden vikarierar jag som lärare på Lomma Kommuns skolor.

Mitt största intresse i livet är våra stora fyrbenta vänner hästarna. Det är främst det ni kommer hitta i denna bloggen men också inslag av min vardag, shopping, inredning, resor och mycket annat.

I media har jag synts en del på Equipes webshop där jag varit frilansande fotograf. På SVT, EBU och CNN när jag var prisutdelare under EM i Fälttävlan 2013 i Malmö. Jag har också synts en del i andra bloggar, ett urval är exempel på Hoppgalnaste, Stina-Lee och Ponnysanning! Mina bilder har blivit berömda i P4 Radio Malmöhus, mitt gymnasieprojektarbete har varit i ropet i EU Kommissionen och mina bilder på diverse hemsidor.

Vill ni komma i kontakt med mig, kommentera nedan med er email så hör jag av mig till dig! 

Kramar, Anna ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>