Mitt Hästintresse.

IMG_1104Mitt intresse började i 8 års åldern när jag började rida på Lomma Ridklubb där jag rider än idag. Under dessa 11 år har jag provat på livet som ridskoleryttare med skötarhäst, lektionsridning, favorithäst, Ungdomssektion och allt vad det innebär. Jag föll fort för stallets buse Nature boy, mer känd som Ture. Vi hade många trevliga år tillsammans som skötare och när jag under tre månader hyrde honom. Vår tid tillsammans tog slut 2009 när han såldes av ridskolan då Ture inte trivdes som livet som ridskolehäst.

Jag har också provat på livet som privatryttare då jag haft en del medryttarhästar på olika stall runt i Skåne. Den senaste är den jag delar med mig av här i bloggen – Polett!

Jag tävlar en del på klubbnivå men önskar komma ut på en del Lokala till våren i både hoppning och dressyr. (Bild:Klubbtävling på Ky Top→)

Jag rider inför tränare en gång i veckan på ridskolan.

I fortsättningen kommer det bli väldigt mycket hästar och ridning då jag den Första November får min aldeles första och egna foderhäst! Jag ska numera ha Polett på foder och hon kommer vara uppstallad i Stall Wigens i Lomma! Det är vi två ni kommer se mycket av på denna blogg!

polettan

Polett och jag hälsar dig hjärtligt välkommen till vår blogg! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>